Форум выпускников отделения логистики ГУ-ВШЭ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Распознавалка

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Слушайте, надо сегодня текст распознать, может у кого есть распозновалка, а то мне придеться в инете ее искать.

0

2

ABBYY FineReader

- так называется программа, это всё , чем могу помочь

0

3

Саня, помошник нах :) я сам знаю как она называеться, тока пока я ее найду и скачаю, а потом и еще кряк к ней искать буду, много времени уйдет

0

4

Саня, помошник нах :) я сам знаю как она называеться, тока пока я ее найду и скачаю, а потом и еще кряк к ней искать буду, много времени уйдет

Тогда возьми и ТУПО ПЕРЕПЕЧАТАЙ ТЕКСТ :hihi:
=))

Отредактировано $@nche$ (2005-11-30 21:16:01)

0

5

Сам блин печатай, а я уж лучше скачаю файн ридер ;)

0

6

Сам блин печатай, а я уж лучше скачаю файн ридер ;)

ты текс хочешь к английскому сделать???

0

7

ДА!

0

8

ДА!

ну сказал бы
я принес бы
этот текст???
If current changes to the global climate continue, some of the world’s most beautiful holiday destinations may vanish forever.
For a tropical island paradise like the Maldives, with an average height above sea level of less than two meters, the effects of global warming will be disastrous. If the western Antarctic ice shelf melts, which seems likely, then the world’s water level will rise, and 50% of the Maldives could disappear.
The sea is predicted to rise by two centimeters a year. If this happens, there won’t be much left of the fragile ecosystem surrounding many of the world’s tropical islands- Tonga, the Seychelles, and the Cook and Marshall Island among many others. Even low-lying coastal areas of Europe, such as southern France, the Netherlands, and south-east England, may be seriously affected.
Global Warming is also likely to have a catastrophic effect on the world’s colder and more mountainous regions. According to experts, central and eastern Himalayan glaciers could melt within 40 years, changing a landscape that attracts many climbers and trekkers. In Europe, melting glaciers are likely to threaten the safety of mountain villages. A rise in winter temperatures there will mean less snow. And this may well have a serious impact on the future of major ski resorts.   

0

9

ДА

0

10

А это полносью весь текст?

0

11

А это полносью весь текст?

вроде да

0

12

Дак я тогда сам его распечатаю :)
Сраный инет, я стока %бал мозг, чтобы кряк найти к файн ридеру и так ниче и не нашел.

0

13

Дак я тогда сам его распечатаю :)
Сраный инет, я стока %бал мозг, чтобы кряк найти к файн ридеру и так ниче и не нашел.

Про дурную голову - это ты точно подметил  :search:

0

14

Про дурную голову - это ты точно подметил

Умные все стали?  :skalka:

0

15

ты искал на ломалке??? :up:

0